07/10/2022

Χάθηκε ο συνάδελφος και καθηγητής Παθολογίας των Μηρυκαστικών στο Α.Π.Θ., κ. Νεκτάριος Γιαδίνης

πενθοσ

Μια τραγικη είδηση μας έχει συγκλονίσει. Δυστυχώς ο κτηνιατρικός κλάδος καταγράφει άλλη μια σημαντική απώλεια, αυτή του συναδέλφου και καθηγητή Παθολογίας των Μηρυκαστικών στο Α.Π.Θ., κ. Νεκτάριου Γιαδίνη.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την προσωπικότητα του κ. Γιαδίνη. Ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος, που ποτέ δε θεώρησε ότι οι επιστημονικές του γνώσεις και η επαγγελματική του θέση μπορούν να τον διαχωρίσουν από τους συναδέλφους ή τους φοιτητές του. Ασχολήθηκε με την έρευνα και πρόσφερε πολλά στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και ήταν ένας Δάσκαλος.

Ταυτόχρονα, υπήρξε φίλος πολλών από εμάς. Στάθηκε δίπλα σε όποιον του το ζήτησε. Ήταν ένας οικογενειάρχης με υπέρμετρη αγάπη στη μικρή του κόρη, τη σύζυγό του, τους δικούς του ανθρώπους. 

Δεν υπάρχουν εκείνες οι λέξεις που μπορούν να αποτυπώσουν το μεγαλείο της προσωπικότητας του κ. Γιαδίνη, μας είναι αδύνατο να δηλώσουμε γραπτά τη δική μας θλίψη

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Νεκτάριος Γιαδίνης δε θα σβηστεί ποτέ από τη μνήμη μας

επιστροφή