10/02/2015

Ανακοίνωση Παραρτήματος Κρήτης Π.Κ.Σ. για την προκήρηξη διαγωνισμού του ΕΛΓΑ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Το Παράρτημα Κρήτης του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση διαγωνισμού του ΕΛΓΑ που αφορά στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού του κλάδου Π.Ε. Κτηνιάτρων στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Ηρακλείου Κρήτης με διάρκεια απασχόλησης έως 8 μήνες.
Η εν λόγω ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ μόλις χθες, στις 9-2-2015 και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών την 11η Φεβρουαρίου 2015. Ως εκ τούτου γεννώνται ερωτηματικά σχετικά με τις σκοπιμότητες και τις μεθοδεύσεις του ΕΛΓΑ, καθώς σε ένα τέτοιο ασφυκτικό χρονικό περιθώριο των δύο ημερών προφανώς οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι αποκλείονται εκ προοιμίου, αφού μάλλον δε θα προλάβουν καν να ενημερωθούν.
Αν και οι θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν είναι μόλις τρεις και η διάρκεια εργασίας ιδιαίτερα μικρή, άποψή μας είναι πως σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, οι φορείς οφείλουν να δείχνουν περισσότερο σεβασμό στις ελπίδες όσων προσβλέπουν στις ίσες ευκαιρίες, την αξιοκρατία και τελικά στην εργασία.



Ο Υπεύθυνος Παραρτήματος Κρήτης

Πιπεράκης Γεώργιος
επιστροφή