10/09/2014

Στειρώσεις στον Δ. Σερρών με τη συμβολή του ΠΚΣ και του ΔΕΕΚ

κατάλογοςΟ Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, θέλοντας να συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυση του οξυμένου προβλήματος των αδέσποτων ζώων και με γνώμονα την κοινωνική αποστολή των μελών του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Σερρών, φιλοζωικών σωματείων και συναδέλφων της περιοχής, θα συνδράμει στην προσπάθεια τους για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα στειρώσεων.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών από την Παρασκευή 12/9, έως και την Τετάρτη 17/9 από κτηνίατρους της πόλης και αντιπροσωπεία του Δίκτυου Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων .

Οι κτηνίατροι όλης της χώρας, έχοντας πλήρη επίγνωση της επιστημονικής μας αποστολής ιδίως σε περιόδους βαθιάς οικονομικής κρίσης, απαντάμε στην αβελτηρία της Πολιτείας με το εθελοντικό μας έργο.

Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων, υπο την αιγίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, διασφαλίζοντας την άσκηση της ορθής κτηνιατρικής πράξης, την ευζωία των ζώων και την τήρηση της Εθνικής και Ενωσιακής νομοθεσίας.

επιστροφή