12/03/2014

Αφορά νέους κτηνιάτρους: Πρόγραμμα «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά»

Αξιότιμοι κκ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της Πράξης με τίτλο «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, από το Δικαιούχο Α.Σ. «ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ».

Δικαίωμα συμμετοχής στις δράσεις της Πράξης έχουν οι ενδιαφερόμενοι/ες που είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης, του Δήμου Πειραιά και είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ή είναι νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης.

Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό και ευελπιστούμε στην προώθησή του με σκοπό τη διάδοση του Σχεδίου Δράσης στο ευρύτερο κοινό και στις ομάδες στόχου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την Α.Σ. «ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ»,

Εκ μέρους του φορέα υλοποίησης Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ)

Περισσότερες πληροφορίες:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά»

1ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,Ανακοίνωση Έναρξης Πράξης: «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Πειραιά» με δικαιούχο την Α.Σ. «ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ»
επιστροφή