12/07/2022

Σχόλιο για αναρτημένη απάντηση του ΓΕΩΤΕΕ προς τον Π.Κ.Σ

Αθήνα, 12/07/22



ταξη

Η λογική ανταλλαγής κειμένων σχολιασμού και ανταπαντήσεων θα είχε κάποιο νόημα αν έφερνε αποτελέσματα στο επί της ουσίας πρόβλημα που αφορά εν προκειμένω τον αποκλεισμό των κτηνιάτρων από την εκπαίδευση, αλλά και συνολικά από αρκετές προκηρυγμένες θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα. Επειδή, όμως, στη δεδομένη χρονική στιγμή και με βάση τις πράξεις και όχι τους ισχυρισμούς δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο, επιλέγουμε να αποφύγουμε αυτήν την τακτική.

Έτσι απλώς για την ιστορία, εφόσον το ΓΕΩΤΕΕ έχει κάνει τόσα για την ένταξη των κτηνιάτρων στην εκπαίδευση γιατί δεν ενημέρωσε ποτέ τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός; Να σημειωθεί ότι ενώ η δική μας επιστολή στάλθηκε στο ΓΕΩΤΕΕ ο ΠΚΣ διάβασε την απάντηση από την ηλεκτρονική του σελίδα.  

Εφόσον πιστεύει και διεκδικεί να δημιουργηθεί Π.Ε. κτηνιάτρων γιατί σε κείμενο που ζητά προσλήψεις γεωτεχνικών για τη διδασκαλία μαθημάτων τα οποία αποτελούν κατεξοχήν αντικείμενο της κτηνιατρικής επιστήμης δεν αναφέρει ούτε καν το αίτημα; Όσο για τις προτάσεις περί δεύτερων αναθέσεων μαθημάτων, προτού έρθουμε σε αντιπαράθεση με άλλους κλάδους, ας εξασφαλίσουμε την πρώτη ανάθεση τουλάχιστον. 

Κατά τα άλλα διαβάζουμε ένα κείμενο που δεν απαντά σε τίποτα από όσα αναφέραμε. Σας το στείλαμε ηλεκτρονικά, το αναρτήσαμε και στη σελίδα μας, μπορείτε πάντα να το ξαναδείτε (https://www.hva.gr/el/article.php?id=2109).


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ                                                                       ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


επιστροφή