09/07/2007

«Ημερίδα Αγελαδοτροφίας και Προβατοτροφίας διοργάνωσε το Παράρτημα Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας»


Το Παράρτημα Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας του ΠΚΣ διοργάνωσε Ημερίδα που έγινε στην Λαμία Σάββατο 9  Ιουνίου 2007, όπου παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν πάνω από 40 συνάδελφοι τόσο από την περιοχή μας όσο και από γειτονικούς νομούς, όπως Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Εύβοιας.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο Καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής της Κλινικής Παραγωγικών Ζώων κ. Καραντζιάς Χαρίλαος με θέμα

«Σύγχρονες αντιλήψεις για την Αγελαδοτροφία »

καθώς και ο Λέκτορας Παθολογίας Μηρυκαστικών  της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Γιαδίνης Νεκτάριος με θέματα

α)Μεταβολικά νοσήματα αιγοπροβάτων

β) Προβλήματα νεογέννητων

γ) Εμβολιακά προγράμματα και πρόληψη

Την εκδήλωση αυτή προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΚΣ κ. Σωτήρης Σωτηρίου ο οποίος παράδωσε μετά εκ μέρους του Παραρτήματος στους ομιλητές από μια εικόνα του Αγίου Μόδεστου  που φιλοτέχνησε γνωστή αγιογράφος της περιοχής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι οι παραβρισκόμενοι συνάδελφοι δειπνήσαμε σε κεντρική ταβέρνα της Λαμίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα τους ομιλητές κ. Καρατζιά και κ. Γιαδίνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δέχτηκαν να μοιράσουν τις γνώσεις τους μαζί μας, όπως και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεχή ενημέρωση στα επιστημονικά θέματα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρεία Pfizer Ελλάς και δέχτηκε απλόχερα να καλύψει όλα τα έξοδα αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

 

Το Δ.Σ.

Λαμία Ιούνιος 2007 Συμμετέχοντες

Λαμία Ιούνιος 2007 Συμμετέχοντες
 
Λαμία Ιούνιος 2007 Ομιλητές Οι ομιλητές κ Καρατζιάς (δεξιά) και κ. Γιαδίνης (στο κέντρο)

επιστροφή