16/04/2018

Δήλωση του Γ. Μπίλια, μέλους της Δ.Ε. εκ μέρους της ΑΡΠΑ

06/04/18


Προς το Προεδρείο και όλα τα μέλη της ΔΕ

Με την από 29/03/18 επιστολή μας, εκτός από την άμεση σύγκληση της Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) του ΠΚΣ και την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης για το ν/σ για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα, ζητούσαμε την άμεση δημοσίευση των θέσεων του Συλλόγου με τις οποίες έχει αυτός εκπροσωπηθεί στο διάλογο που προηγήθηκε της κατάθεσης του νομοσχεδίου. Αντ' αυτών, δημοσιεύτηκε Δελτίο Τύπου του Συλλόγου, από το οποίο πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι στη συνεδρίαση της ΔΕ του ΠΚΣ στις 23/09/17 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν (!) οι θέσεις του ΠΚΣ για τις τροποποιήσεις του Ν. 4039/2012, ενώ τα θέματα της ήταν:

•Απολογισμός δράσης ετών 2015-2017
•Οικονομικός απολογισμός ετών 2015-2017
•Εκκρεμείς νομικές υποθέσεις
•Εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Ακόμα χειρότερα οι αποφάσεις λήφθηκαν (;) (όπως ισχυρίζεται το Δελτίο Τύπου) σε μια συνεδρίαση που τρία από τα τέσσερα μέλη των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων είχαμε δηλώσει έγκαιρα αδυναμία να παραβρεθούμε.
Κατόπιν όλων αυτών ζητάμε να μας κοινοποιηθούν τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης της ΔΕ του ΠΚΣ στις 23/09/17, σύμφωνα με τα οποία αποφασίστηκαν οι θέσεις του Συλλόγου για το ν/σ.

Υ.Γ.1: Αναμένουμε ακόμα πότε θα αποφασίσει η πλειοψηφούσα παράταξη της ΔΕ τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για το ν/σ για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα.

Υ.Γ.2: Παρακαλούμε να πρωτοκολληθεί, αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προωθηθεί στα υπόλοιπα μέλη της ΔΕ αλλά και όλου του Συλλόγου, η παραπάνω επιστολή.
Για την ΑΡΠΑ

Το μέλος της ΔΕ

Μπίλιας Γιάννης
vivlio-praktikon
επιστροφή