16/04/2015

Έλεγχος νομιμότητας προγράμματος στειρώσεων αδεσπότων στο Αμύνταιο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Παραθέτουμε έγγραφο αίτημα ελέγχου νομιμότητας προγράμματος στειρώσεων αδεσπότων στο Αμύνταιο, όπως αυτό επιδώθηκε στη Δ/νση Κτηνιατρικής Φλώρινας και στο Α.Τ. Αμυνταίου.

adespota
ΑΘΗΝΑ, 16-04-2015

ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα στειρώσεων αδεσπότων στο Αμύνταιο»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, τις ημέρες αυτές εκπονείται πρόγραμμα στείρωσης αδεσπότων ζώων στο χώρο των παλαιών σφαγείων Αμυνταίου.
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για τον υπηρεσιακό σας έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα των εν λόγω κτηνιατρικών πράξεων εφόσον διερευνηθεί η τήρηση ή μη των προϋποθέσεων ενός τέτοιου προγράμματος, των κατά το νόμο καθορισμένων, όπως υπό την αιγίδα ποιού φορέα εκπονείται το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ποιός είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος κτηνίατρος, από ποιο φορέα είναι υγειονομικά ελεγμένος και αδειοδοτούμενος ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούνται οι στειρώσεις, ποιός παρακολουθεί την πορεία της υγείας των ζώων μετά τις σοβαρότατες αυτές επεμβάσεις.
Παρακαλούμε, επίσης, για την άμεση και έγγραφη απάντηση της Υπηρεσίας σας μετά τη διερεύνηση του θέματος, προκειμένου να προβούμε με τη σειρά μας στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες, προς αποκατάσταση της έννομης τάξης, εφόσον διαπιστωθεί ότι αυτή διαταράσσεται, με σκοπό τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Κ.Σ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Κ.Σ
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ










επιστροφή