16/01/2013

Διημερίδα Οφθαλμολογίας από την ΕΛΕΚΖΣ με Πρακτική Εκπαίδευση: Οι απλές οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση ότι η διαρκής και στοχευμένη εκπαίδευση είναι μια επιτακτική ανάγκη και για τα Ελληνικά δεδομένα και δρώμενα στην καθημερινή κτηνιατρική πράξη.

Τα δύο τελευταία χρόνια, η προσπάθεια που έγινε από την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. για την προώθηση της αποκεντρωμένης εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, μας γέμισε με θάρρος που στηρίζεται στην ενθουσιώδη υποδοχή της από τους συναδέλφους. Δυναμώνεται έτσι η ανάγκη συνέχισής της με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις που οι ίδιοι έχετε κατά καιρούς εκφράσει.

Μετά από τις εκδηλώσεις που έγιναν το 2011 με θέμα Management-Γαστρεντερολογία και το 2012 με θέμα την Καρδιολογία, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το 2013 στην επιμόρφωση με διημερίδες Οφθαλμολογίας - με θεωρητικό και ευρύτατα πρακτικό σεμινάριο εργασίας. Μας είναι πολύ ευχάριστο να ανακοινώσουμε ότι κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και κάθε εκδήλωση πιο τεκμηριωμένη. Πιστεύουμε ότι και πάλι θα ανταποκριθείτε με ενθουσιασμό.

Όμως, ειδικά για το 2013, επειδή θα υπάρχει πιο συγκροτημένο πρακτικό μέρος, για την ασφαλή επιτυχία των σεμιναρίων είναι αναγκαίος ο περιορισμένος αριθμός συμμετοχών (μέγιστος αριθμός 30 ανά εκδήλωση) ο οποίος καθορίζεται από:
  • Τον αριθμό των εκπαιδευτών
  • Την εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού για την εκπαίδευσή σας
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας ανά πόλη.
Οι συμμετέχοντες συνάδελφοι θα επιμορφωθούν σχετικά και θα εξασκηθούν σε περίπου δεκατρείς (13) απλές οφθαλμικές χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες δεν απαιτούν τη χρήση μεγεθυντικών μέσων.

Θέλουμε να σας εξηγήσουμε ότι επειδή θεωρούμε αναγκαία την επιτηδευμένη και σωστή παροχή γνώσης με όλους τους βασικούς κανόνες επιμόρφωσης, το κόστος του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα είναι υψηλότερο από αυτό των προηγούμενων διημερίδων. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε για μια ακόμη φορά στις ανάγκες και προσδοκίες σας. Το κόστος συμμετοχής στη διημερίδα ορίστηκε στα 150 για τα μέλη της εταιρείας και στα 180 για τα μη μέλη. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Η ψυχολογία όμως που διαμορφώνεται από τη γνώση παρέχει και την επαγγελματική απαίτηση. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σας αποστέλλουμε με συνημμένο αρχείο το επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας και τις πόλεις της επιλογής. Για τους χώρους διεξαγωγής των διημερίδων θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Με τιμή,

Μιχάλης Χατζόπουλος, Κτηνίατρος Α.Π.Θ.

Υπεύθυνος προγράμματος διημερίδων Οφθαλμολογίας

Κατεβάστε από εδώ το Πρόγραμμα και το Δελτίο Συμμετοχής,για την Ημερίδα.
επιστροφή