02/02/2011

«2ο FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς, από την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., 25-27 Φεβρουαρίου 2011, Θεσσαλονίκη»

2ο FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς, από την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., 25-27 Φεβρουαρίου 2011, Θεσσαλονίκη

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός γύρω από την κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς στη χώρα μας για το έτος 2011, το 2ο Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.) το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια ενός πανελλήνιου κτηνιατρικού συνεδρίου, περιλαμβάνεται η διεξαγωγή πρακτικού ενδιαφέροντος προσυνεδριακών σεμιναρίων, κάτι το οποίο θα γίνει θεσμός για την Εταιρεία μας στα πλαίσια του ετήσιου Forum της. Σημειολογικό χαρακτήρα έχει η επιλογή της Θεσσαλονίκης για να εγκαινιάσουμε τη νέα μορφή του Forum, καθώς θα είναι η πρώτη πανελλήνιας εμβέλειας κτηνιατρική εκδήλωση αποκλειστικά για τα ζώα συντροφιάς που διοργανώνεται στη συμπρωτεύουσα.

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν μια άρτια από κάθε πλευρά διοργάνωση. Ευχαριστούμε της εταιρείες - χορηγούς του Forum που μας στήριξαν ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για τη χώρα μας. Όμως, η εκδήλωση αυτή θα είναι επιτυχημένη μόνο αν στηριχθεί και από εσάς, με την παρουσία σας και την καλόπιστη κριτική σας.

Στο έντυπο αυτό θα βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα των Σεμιναρίων (25.2.2011) και του Συνεδρίου (26-27.2.2011), καθώς και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

Όλο το έντυπο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

2o Forum
επιστροφή