04/05/2010

«Καταγγελία Π.Κ.Σ. προς ΓΕΩΤΕΕ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,
ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 15, 10432, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-5202901, 210-5226769
FAX: 210-5202935
Αθήνα,29/04/2010
Α.Π.: 763
Προς: ΓΕΩΤΕΕ
Κοινοποίηση: ΣΚΜΖΑ, ΣΚΜΖΘ, ΕΚΕ, παράρτημα ΓΕΩΤΕΕ Αν. Στερεάς Ελλάδας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τουλάχιστον προκλητική και μόνο ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί η στάση των επικεφαλής του ΓΕΩΤΕΕ, όταν σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο επιλέγουν να κάνουν σύσκεψη με θέμα το σχέδιο «Καλλικράτης» και καλούν μέλη με επιλεκτικό τρόπο. Τόσο η πρόεδρος του Π.Κ.Σ. και μέλος του Δ.Σ. τουΓΕΩΤΕΕ Α. Τραχήλη όσο και ο γεν. γραμματέας του Π.Κ.Σ. και μέλος της Δ.Ε. του παραρτήματος Αν. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ Α. Σαντοριναίος πληροφορήθηκαν τυχαία τη σύσκεψη αυτή και δεν έλαβαν ποτέ επίσημη πρόσκληση. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το επιμελητήριο έχει προειλημμένες αποφάσεις, αφού επιλέγει με ποιους θα μιλήσει και με ποιους όχι. Τελικά, ποιων τα συμφέροντα προωθεί, σε ποιανού το όνομα διαβουλεύεται και για ποιους αποφασίζει;

Ο Π.Κ.Σ, είναι το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο των κτηνιάτρων ελεύθερων επαγγελματιών, των δημόσιων κτηνιάτρων, όσων ασχολούνται στους οργανισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, των συμβασιούχων και των μισθωτών, που στο σύνολό τους αυτή τη στιγμή φτάνουν τους 4457. Δεν είναι δυνατό να θεωρήσουμε αυτή τη στάση ως παράλειψη ή λανθασμένη κίνηση.

Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά ως απαράδεκτη και δεσμευόμαστε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φροντίσουμε να μην περάσουν τα σχέδια αυτών που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Α. ΤΡΑΧΗΛΗ
επιστροφή