12/06/2008

«2ο Ελληνικό Σεμινάριο Κλινικής Νευρολογίας διοργανώνεται στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2008, στη Ρόδο»

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι το 21ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κτηνιατρικής Νευρολογίας  (European Society of Veterinary Neurology, ESVN-ECVN), που είναι η σημαντικότερη ετήσια επιστημονική διοργάνωση πάνω σε θέματα Κλινικής Νευρολογίας στην Ευρώπη, θα γίνει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Rhodos Palace στη Ρόδο, από 25 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2008. Παράλληλα με το Συνέδριο αυτό, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2008 θα γίνει και το 2ο Ελληνικό Σεμινάριο Κλινικής Νευρολογίας με τη συμμετοχή διακεκριμένου ξένου ομιλητή, που απευθύνεται αποκλειστικά στους έλληνες κτηνίατρους και οργανώνεται από την τοπική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, υπό την αιγίδα της Κλινικής των Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η επιτυχία του 1ου Σεμιναρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2005και το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των κτηνιάτρων μικρών ζώων για τα συχνά στην πράξη νευρολογικά περιστατικά μας έκαναν να οργανώσουμε το 2ο Σεμινάριο, τη φορά αυτή στη Ρόδο.

Το Σεμινάριο, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 27/9/2008 και το πρωί της Κυριακής 28/9/2008, θα περιλαμβάνει την παρουσίαση ενδιαφερόντων νευρολογικών περιστατικών, τα οποία θα συζητούνται με τους συνέδρους με απώτερο σκοπό τη ρεαλιστική αντιμετώπισή τους στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ο προσκεκλημένος ξένος ομιλητής θα είναι ο Dr. Jacques Penderis, αναπληρωτής καθηγητής στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, διπλωματούχος του Eυρωπαϊκού Kολλεγίου Κτηνιατρικής Νευρολογίας (ECVN), και συγγραφέας πολυάριθμων κεφαλαίων βιβλίων και επιστημονικών εργασιών. Οι έλληνες ομιλητές θα είναι οι κκ. Α. Κουτίνας, Ζ. Πολυζοπούλου, Ν. Σούμπασης και Τ. Δανούρδης.

Πιστεύουμε ότι η ενδιαφέρουσα θεματολογία, σε συνδυασμό με τον ευχάριστο και άνετο χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου, θα εξασφαλίσουν την ευρεία συμμετοχή των συναδέλφων και τη συνέχιση τέτοιου είδους εκδηλώσεων στο μέλλον.

Η οργανωτική επιτροπή
Α. Φ. Κουτίνας, καθηγητής
Ζ. Σ. Πολυζοπούλου, επικ. καθηγήτρια
Τ. Δανούρδης, ιδιώτης κτηνίατρος

Πληροφορίες για το Σεμινάριο μπορείτε εκτός από την Οργανωτική Επιτροπή να ζητήσετε και από την
Γραμματεία Σεμιναρίου
Air Maritime - Erasmus Conferences
Πλουτάρχου 4, 546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 253465 - 7
fax. 2310 256776
info@airmarit-erasmus.gr
www.erasmus.gr
επιστροφή