03/09/2021

Ο ΠΚΣ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον συνάδελφο Θόδωρο Ιγνατιάδη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

ΙγνατιάδηςΗ ΔΕ του ΠΚΣ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον συνάδελφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, που «έφυγε» απροσδόκητα σήμερα από τη ζωή. 


Ο συνάδελφος Ιγνατιάδης είχε διατελέσει μέλος της ΔΕ, του ΔΣ του Παραρτήματος του ΠΚΣ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και του ΓΕΩΤΕΕ, ενώ παράλληλα ήταν και περιφερειακός σύμβουλος.


Ο συνάδελφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ακολούθησε το επάγγελμα του ιδιώτη κτηνίατρου.


Παράλληλα ήταν από μικρή ηλικία πολιτικά δραστήριος, αρχικά με την ΚΝΕ το 1983 και μετά το 1985 με το ΚΚΕ. Ο συνάδελφος ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 υπήρξε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. 


Η ΔΕ του ΠΚΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Βίκυ, στα δύο του παιδιά, Γιάννη και Χρήστο, καθώς και σε όλους τους οικείους του.


Η κηδεία του συναδέλφου Θόδωρου θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 17.00 στη Θέρμη».


Η ΔΕ του ΠΚΣ

επιστροφή