30/04/2007

Πρόσληψη 20 συμβασιούχων Κτηνιάτρων στον ΕΛΓΑ

Πλήρωσης είκοσι (20) θέσεων Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την για την κάλυψη εποχικών αναγκών των υπηρεσιών στην Κεντρική Διοίκηση και τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α).

1.    Οι προσλαμβανόμενοι κτηνίατροι θα πρέπει να μεριμνούν για τη μετάβασή τους στο χώρο παροχής της υπηρεσίας τους, διότι η υπηρεσία δε διαθέτει μεταφορικό μέσο για το σκοπό αυτό.
2.    Το παραπάνω προσωπικό θα χρησιμοποιηθεί εφόσον το επιβάλλουν εποχικές ή άλλες περιοδικές ή πρόσκαιρες ανάγκες, στο μέτρο που χρειάζεται και για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α.
3.    Οι υπηρεσίες του παραπάνω προσωπικού θα παρέχονται στους χώρους γεωγραφικής δικαιοδοσίας της Κεντρικής Διοίκησης και των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΕΛ.Γ.Α. με έδρα τις έδρες των Υπηρεσιών αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε παρουσιαζόμενες εποχικές ανάγκες, που προκύπτουν κάθε φορά.
4     Δεν ισχύει το κριτήριο εντοπιότητας επειδή οι ως άνω προσλήψεις πρόκειται να καλύψουν τις εκάστοτε, παρουσιαζόμενες ανά Υποκατάστημα, υπηρεσιακές ανάγκες του ΕΛ.Γ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες (κριτήρια αξιολόγησης, έντυπα αιτήσεων κλπ.)  πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Ε.Λ.Γ.Α. ή κατεβάστε από εδώ την προκύρηξη Προκύρηξη θέσεων ΕΛΓΑ (201 ΚΒ)
επιστροφή