27/09/2018

Ερωτηματικά προκαλούν οι πρωτοβουλίες του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου

Ερωτηματικά προκαλούν οι πρωτοβουλίες του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου
ΓΕΩΤΕΕ

Όπως πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους και επιβεβαιώσαμε από την ιστοσελίδα του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου του ΓΕΩΤΕΕ καλούνται τα μέλη του εν λόγω παραρτήματος να υποβάλουν αιτήσεις για τη δημιουργία Μητρώου Ελευθέρων Επαγγελματιών Γεωτεχνικών. Είναι απορίας άξιο γιατί ενώ τα στοιχεία όλων μας βρίσκονται στη διάθεση του ΓΕΩΤΕΕ, ένα παράρτημα αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία χωρίς καν να εξηγήσει το στόχο της. Τα δε δείγματα γραφής του ΓΕΩΤΕΕ τα τελευταία χρόνια δε μας προδιαθέτουν για κάτι θετικό. Το Επιμελητήριο έχει καταντήσει να λειτουργεί ως εισπρακτικός μηχανισμός, κόβοντας χαράτσια για συνδρομές, ανανεώσεις αδειών κ.λπ. Έφτασε να μπλοκάρει τη δήλωση ηλεκτρονικών ταυτοποιήσεων ζώων στην κεντρική βάση δεδομένων του ΥΠΑΑΤ για όσους κτηνίατρους οφείλουν συνδρομές, δημιουργώντας σοβαρό ζήτημα λειτουργίας και εφαρμογής του νόμου, χωρίς να υπάρχει νομική βάση στήριξης μίας τέτοιας πράξης.
Ως Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος στείλαμε έγγραφο, ζητώντας επίσημη ενημέρωση.

Θα δημοσιευθεί η όποια πληροφορία/επίσημη απάντηση


Με εκτίμηση,
η Πρόεδρος του ΠΚΣ
Αθηνά Τραχήλη




Ακολουθεί το έγγραφο προς το ΓΕΩΤΕΕ

Αθήνα, 27/09/18
Αρ. Πρωτ: 1575


ΠΡΟΣ: ΓΕΩΤΕΕ
Κοινοποίηση: Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ




Θέμα: Μητρώο Ελεύθερων Γεωτεχνικών Επαγγελματιών Γεωτεχνικών του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας


Παρακολουθώντας την ιστοσελίδα του Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται να προχωρήσει στη δημιουργία Μητρώου Ελευθέρων Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και καλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο εν λόγω Μητρώο, να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε για το στόχο αυτής της κίνησης και αν είναι κεντρική επιλογή του ΓΕΩΤΕΕ η πρωτοβουλία του εν λόγω παραρτήματος


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ
επιστροφή