31/08/2018

Επιστολή του μέλους της Δ.Ε., Γιάννη Μπίλια

31/08/18

Προς το Προεδρείο και όλα τα μέλη της ΔΕ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες της ΔΕ,

Τελειώνοντας οι καλοκαιρινές διακοπές και έχοντας αρκετό χρονικό διάστημα μπροστά μας ώστε να οριστεί η -βάσει καταστατικού- Τακτική Γενική Συνέλευση του Οκτωβρίου, προτείνω να πραγματοποιηθεί άμεσα ΔΕ, προκειμένου να ορίσει σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εντός Οκτωβρίου, με θέματα:

1. Τη θέση του Συλλόγου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, αφού προηγουμένως ληφθούν υπ’ όψιν οι αποφάσεις των Παραρτημάτων. Η πλειοψηφία της ΔΕ οφείλει να σεβαστεί το αίτημα των συναδέλφων για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και να μη συνεχίζει να τους γράφει επιδεικτικά.

2. Υπογραφή ΣΣΕ.

3. Ψήφιση προϋπολογισμού για το έτος 2019.


Υ.Γ.1: Ελπίζω πως μιας και δεν υπάρχει η στοιχειώδης συναδελφική ευγένεια να απαντήσετε στις προηγούμενες επιστολές μου, τουλάχιστον θα υπάρξει ένας σεβασμός στο αίτημα των συναδέλφων που ζητούν το αυτονόητο.

Υ.Γ. 2: Εξακολουθούμε να μην έχουμε κάποια ενημέρωση για το εάν ο Σύλλογος έχει υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης σχετικά με τη μήνυση της γυναίκας που είχε μηνύσει το Πειθαρχικό μας Συμβούλιο.

Υ.Γ. 3: Παρακαλώ να πρωτοκολληθεί, αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προωθηθεί στα μέλη όλου του Συλλόγου, η παραπάνω επιστολή.


Για την ΑΡΠΑ

Το μέλος της ΔΕ

Μπίλιας Γιάννης
20186692653519
επιστροφή