30/08/2018

Νέα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η κτηνίατρος, Ολυμπία Τελιγιορίδου

Αθήνα, 30/08/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1556

teligioridou

Προς Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξής και Τροφίμων, κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία


Αξιότιμη κ. Υφυπουργέ,

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και δημιουργική θητεία. Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική. Άλλωστε μέχρι τώρα και από τη βουλευτική έδρα υπήρξατε πάντα συνομιλήτρια του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου με «ευήκοα ώτα».

Ο Π.Κ.Σ. είναι το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο των κτηνιάτρων και περιλαμβάνει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους δημόσιους κτηνιάτρους, τους μισθωτούς και τους απασχολούμενους στην οργάνωση του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, τους καθηγητές κτηνιατρικής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους κτηνιάτρους των ενόπλων δυνάμεων. Η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς (FVE, UEVP κ.λπ.) είναι ενεργή και με σημαντικά αποτελέσματα. Θα θέλαμε να δηλώσουμε την επιθυμία μας για άμεση συνάντηση και συζήτηση μαζί σας, προκειμένου να σας εκθέσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας σε θέματα που αφορούν την υγεία και ευζωία των ζώων, την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, την ανάπτυξη της κτηνοτροφικής παραγωγής, τα εργασιακά ζητήματα των κτηνιάτρων.

Αναμένοντας, λοιπόν, τη συνάντησή μας και ελπίζοντας σε στενή συνεργασία εκφράζουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μας.


Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ
επιστροφή