19/09/2017

Ανακοίνωση της Α.Ρ.ΠΑ. κτηνιάτρων σχετικά με τις αποφάσεις της τελευταίας Δ.Ε.

19/09/2017
[right]ΑΡΠΑ

Παρακαλούμε όπως πρωτοκολληθεί, αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθηθεί στα υπόλοιπα μέλη της ΔΕ αλλά και όλου του Συλλόγου, η ακόλουθη επιστολή:


Στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΕ του ΠΚΣ στις 16/07 αποφασίστηκε πως θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου στις 8 του Οκτώβρη και εκλογές στις 26 του Νοέμβρη. Αποφασίστηκε επίσης η αποστολή επιστολής σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα των συναδέλφων και η διοργάνωση εκδηλώσεων για το ασφαλιστικό και τον ανταγωνισμό μεταξύ των κτηνιατρείων. Έκτοτε πέρασαν δύο μήνες χωρίς οποιαδήποτε ενέργεια από το προεδρείο, με αποτέλεσμα ήδη την κοινοποίηση της διοργάνωσης από άλλους δύο επιστημονικών εκδηλώσεων την ίδια μέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να ζητήσουμε γραπτά να γίνει το αυτονόητο. Να συγκληθεί άμεσα ΔΕ και να συντάξει, διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και να ειδοποιηθεί η Εξελεγκτική Επιτροπή. Πέρα από τις Καταστατικές απαιτήσεις υπάρχει η κοινή λογική και ο σεβασμός στους συναδέλφους.
Από τη στιγμή που 20 ημέρες πριν την ορισμένη ημερομηνία για Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου δεν έχει γίνει ενημέρωση των μελών και προκειμένου να αποφύγουμε τις κωμικοτραγικές και ταυτόχρονα εξευτελιστικές για όλους και όλες μας εικόνες συνάθροισης 20 και 30 μελών, θεωρούμε πως η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πρέπει να αναβληθεί προκειμένου να γίνουν και καταστατικά σωστά οι ενημερώσεις των μελών του Συλλόγου.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερωθούμε γιατί δεν έχει αποσταλεί στα μέλη του Συλλόγου μας η επιστολή για τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα των συναδέλφων που κατατέθηκε από 1/8, όπως είχαμε συμφωνήσει στη συνεδρίαση της 16/07 και για ποιο λόγο ακριβώς δεν ανανεώνεται η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης αλλά αποστέλλονται ατομικά ειδοποιητήρια.

Επειδή ούτε συναδελφικό ούτε ανθρώπινο ούτε ευγενές είναι η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ μη επικοινωνούντων, θα παρακαλούσαμε για την γραπτή απάντηση από πλευράς του Προεδρείου.


Για την ΑΡΠΑ
Τα μέλη της ΔΕ του ΠΚΣ
Κάσσανδρος Θάνος
Μπίλιας Γιάννης

επιστροφή