16/05/2006

Ειδήσεις από την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρία

Παγκόσμιο Συνέδριο Κτηνιατρικής Μικρών Ζώων, Ρόδος, Οκτώβριος 2004

Έχουμε την τιμή να σας πληροφορήσουμε ότι το 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της WSAVA, το 10ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της FECANA και το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κτηνιατρικής Μικρών Ζώων της Ε.Κ.Ε./Κλάδος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο, 6-9 Οκτωβρίου 2004, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Rodos Palace www.triaenatours.gr/html/congress/athens/congress/animal.html

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ε. ορίσθηκαν:
α. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Ε. και Πρόεδρος του κλάδου.Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Δρ. Βενιαμίν Αλμπάλας, πλαισιούμενος από 10 μέλη και,
β. Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ο Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Δημήτρης Ραπτόπουλος πλαισιούμενος από 11 μέλη, κυρίως ακαδημαϊκούς συναδέλφους.
Τη διοργάνωση του ως άνω Συνεδρίου ανέλαβε ύστερα από επιλογή η εταιρεία TRIAENA TOURS & CONGRESS S.A.

Το παραπάνω Συνέδριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό κτηνιατρικό γεγονός στη χώρα μας παγκοσμίου επιπέδου, μετά το Παγκόσμιο Κτηνιατρικό Συνέδριο του 1975 στη Θεσσαλονίκη, και η αναμενόμενη μεγάλη επιτυχία του θα εξαρτηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ήδη άρχισε η προβολή του Συνεδρίου της Ρόδου 2004 σε διεθνή συνέδρια και η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον υπήρξαν παραπάνω από θετικά.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων που ασχολούνται με την κτηνιατρική μικρών ζώων στη χώρα μας, έχοντας τη μακρόχρονη εμπειρία όλων των μέχρι τώρα Πανελληνίων Συνεδρίων Κτηνιατρικής Μικρών Ζώων, και σημαντικά μεγάλου αριθμού συναδέλφων από όλο τον κόσμο.

Η Οργανωτική Επιτροπή παρακαλεί θερμά για τη συμπαράστασή σας στο κορυφαίο αυτό κτηνιατρικό γεγονός.
Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ε. και οι Πρόεδροι της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, θα είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ε................Για την οργανωτική Επιτροπή.
.....Ο Πρόεδρος................................Ο Πρόεδρος
..Θεοδ. Ανανιάδης
........................Βεν. Αλμπάλας

επιστροφή