26/04/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Κ.Σ: Συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον συναδέλφου

ΑΘΗΝΑ, 26-04-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Κ.Σ.
DYSFHMISHΑγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για μία ακόμη φορά, μέλος μας που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρίσκεται αντιμέτωπο με τον ανεξήγητο πόλεμο λάσπης που τα φιλοζωικά σωματεία εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει εναντίον μας.
Η συνάδελφος έχει προσκομίσει στο Σύλλογό μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πιστοποιούν την απόπειρα συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της, την ηθική και επαγγελματική βλάβη, την απειλή κατά της ζωής.
Πρόκειται για αναρτήσεις σε διαδικτυακά μέσα (facebook) και στον ιστότοπο της «ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ», σύμφωνα με τις οποίες η συνάδελφός μας, με παραποιημένους τους διαλόγους και τα γεγονότα, καταγγέλλεται ψευδώς για παράβαση καθήκοντος και απειλείται καταφανώς με προτροπές όπως «μην πάτε τα ζώα σας σε αυτή…», «πετάξτε της αβγά…», «ρίξτε της δηλητηριώδη φίδια» κ.α.
Σημειώνεται δε πως η συγκεκριμένη συνάδελφος έχει συγκρουστεί ξανά με το εν λόγω σωματείο, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει πρόθεση και εμπάθεια στο πρόσωπο της συναδέλφου, καθώς και ότι ο ιστότοπος του σωματείου φιλοξενεί για τρίτη φορά καταγγελτικά κείμενα και προσωπικές απόψεις των μελών του για συναδέλφους μας χωρίς προηγουμένως να διασταυρώσει και να εξακριβώσει τα πραγματικά περιστατικά.
Η συνάδελφος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και ο Π.Κ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει την αλληλεγγύη του στο πρόσωπό της, καθώς και την επιφύλαξή του για τις δικές του νόμιμες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει αυτός ο ανηλεής πόλεμος εναντίον των μελών του, εναντίον της επαγγελματικής και προσωπικής ηθικής τους.
Θεωρούμε ότι έφτασε πια η στιγμή για τα φιλοζωικά σωματεία να κατανοήσουν, πως αν για εκείνα τα ζώα είναι απλά αντικείμενο ενδιαφέροντος, για εμάς είναι επιστημονικό και επαγγελματικό αντικείμενο. Συνεπώς, ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος - τέλος ας συνεργαστούν για τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την υγεία και την ευζωία των ζώων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Κ.Σ.
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ
επιστροφή