20/07/2006

5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων, Θεσσαλονίκη, 9-11 Μαρτίου 2007

1Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων σε συνεργασία με την HELEXPO, διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων από 9-11 Μαρτίου 2007 στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός.

Θέμα του Συνεδρίου θα είναι:
“Προστασία Καταναλωτή μέσω της Βελτίωσης Διεργασιών Τροφίμων & της Καινοτομίας στον Πραγματικό Κόσμο”

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Έκθεσης ΔΕΤΡΟΠ 07 και το θα παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός στελεχών επιχειρήσεων, επιστημόνων και τεχνικών, που ασχολούνται με τα τρόφιμα, και φοιτητές.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο συνέδριο και σας παρακαλούμε να συμβάλλετε στην επιτυχία του, με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο.

Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2006 είτε στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων Κουμουνδούρου 37, 104 37 Αθήνα, contact@petet.org.gr & Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, Βασιλ. Ηρακλείου 21, 546 24, Θεσσαλονίκη thes@petet.org.gr & congress@petet.org.gr είτε στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Αθηνών, Αγίου Σπυρίδωνος, 122 10, Αιγάλεω (υπ’ όψιν Ευαγγέλου Σ. Λάζου, elazos@teiath.gr.

URL Συνεδρίου: http://congress5.petet.org.gr

Με τιμή

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται μαζί με την HELEXPO το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας, Παράρτημα Καρδίτσας
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

επιστροφή