«Πρακτικά Διημερίδας Xειρουργικής και Παθολογίας Zώων Συντροφιάς που διοργάνωσε το Παράρτημα Kρήτης τον Μάϊο του 2007»

Το Παράρτημα Κρήτης του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου διοργάνωσε στις 26 και 27 Μαΐου Διημερίδα Παθολογίας και Χειρουργικής Ζώων συντροφιάς. Τα θέματα ανέπτυξαν οι πανεπιστημιακοί κ.κ. Ράλλης Τ., Πράσινος Ν., Καζάκος Γ. και η κ. Αδάμαμα-Μωραϊτου Κ. Την Διημερίδα παρακολούθησαν περίπου 25 συνάδελφοι ιδιώτες από το Ηράκλειο, το Λασίθι και το Ρέθυμνο και η παρακολούθησή της ήταν δωρεάν.

Στη Διημερίδα του Παραρτήματος που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρευρέθηκε και ο συνάδελφος και μέλος της Δ.Ε. Γιώργος Ρόζος που μετέφερε και τους χαιρετισμούς της Προέδρου του Συλλόγου Αθηνάς Τραχήλη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους, τους συναδέλφους που για άλλη μια φορά συμμετείχαν ενεργά και στηρίζουν τις προσπάθειες του Παραρτήματος και τις εταιρίες χορηγούς της Διημερίδας: CEVA, GEROLYMATOS, PFIZER, VETERIN, SCHERING-PLOUGH, ALTAVET, EUKANUBA και ROYAL CANIN.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους και τους ομιλητές για το ότι άμεσα μας έδωσαν Πρακτικά των ομιλιών τους και μας επέτρεψαν να τα βάλουμε και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου προκειμένου να είναι διαθέσιμα στους συναδέλφους σ' όλη την Ελλάδα.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΕΟΝΗ
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παρακάτω σας παραθέτουμε και τις ομιλίες που αναπτύχθηκαν στη Διημερίδα για να κατεβάσετε ότι σας ενδιαφέρει σε μορφή .pdf Acrobat Reader. Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να πάρει τα Πρακτικά σε CD ας επικοινωνήσει με τους παρακάτω προκειμένου να τους τα στείλουμε.

Πιπεράκης Γιώργος 2810315910 και
Χαραλαμπάκης Γιώργος 2810224611

Ενέσιμη αναισθησία (377KΒ)
Διαχείριση της οστεοαρθρίτιδας (642KΒ)
Χορήγηση αναισθησίας σε ζώα με παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος (1019KΒ)

Αιτιοπαθογένεια και διαγνωστική προσέγγιση της οστεοαρθρίτιδας (1842KΒ)
Εξωτερικές κοιλιοκήλες (2779KΒ)

Νεώτερα δεδομένα στη νόσο της κατώτερης ουροφόρου οδού της γάτας (520KΒ)
Νοσήματα του προστάτη (1228KΒ)

Χρόνια ηπατική νόσος στον σκύλο (589KΒ)
Τριαδίτιδα της γάτας (459KΒ)
Διαγνωστική προσέγγιση των νοσημάτων του ήπατος (169KΒ)

επιστροφή