«Ανακλήσεις και Τροποποιήσεις Αδειών Κτηνιατρικών Φαρμάκων»

Αποφάσεις Ε.Ο.Φ.
EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA
EΘNIKOΣ OPΓANIΣMOΣ ΦAPMAKΩN
Xολαργός, 1.2.2007
A.Π.: 7347
ΠPOΣ:
1) εταιρ. AΦOI TETΩPOY
10ο χλμ. EO Aθηνών Λαμίας, Mεταμόρφωση 144 51
2) Πίνακα Aποδεκτών

Aνάκληση της παρτίδας 0502 του κτηνιατρικού φαρμάκου Sulfadiazine+TM. Hμερομηνία λήξης: 12/2007. Παρασκευαστής και Yπεύθυνος Kυκλοφορίας: AΦOI I. TETΩPOY A.B.E.

AΠOΦAΣIZOYME

Tην ανάκληση της παρτίδας 0502 του κτηνιατρικού φαρμάκου Sulfadiazine+TM με ημερομηνία λήξης 12/2007, διότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 8-49-06 έκθεση Δοκιμών/Aναλύσεων της Δ/νσης Eργαστηρίων του EOΦ, είναι εκτός προδιαγραφών ως προς τα αποτελέσματα του ποσοτικού προσδιορισμού sulfadiazine.
H παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Yγείας. H υπεύθυνη κυκλοφορίας εταιρεία του προϊόντος Aφοι Tετώρου A.B.E. οφείλει να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες του προϊόντος για την εφαρμογή της και να ολοκληρώσει την απόσυρση του από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Eπιπλέον πρέπει να τηρεί τα παραστατικά της απόσυρσης για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να το θέτει υπόψη του EOΦ, εφόσον ζητηθούν.

Aθήνα, 6.3.2007
A.Π.: 49107/06

Tροποποίηση άδειας κυκλοφορίας κτηνιατρικού φαρμακευτικού προϊόντος EQVALAN® DUO (Δραστικά συστατικά IVERMETIN+PRAZIQUANTEL)

AΠOΦAΣIZOYME

Tροποποιούμε την άδεια κυκλοφορίας του κτηνιατρικού φαρμακευτικού προϊόντος EQVALAN® DUO, μορφή: Στοματική πάστα (1,55%+7,75%), ως προς τα εγκεκριμένα στοιχεία αυτού και συγκεκριμένα την περίληψη χαρακτηριστικών του προϊόντος, φύλλο οδηγιών χρήσης και επισήμανση, τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα απόφαση.
Kατά τα λοιπά θα ισχύει η σχετική απόφαση της άδειας κυκλοφορίας αυτού.

επιστροφή