20/01/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. «Οι νόσοι χοίρων και μικρών μηρυκαστικών - Ο ρόλος του κτηνίατρου- Τα προβλήματα, οι ανάγκες, οι προκλήσεις»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη
«Οι νόσοι χοίρων και μικρών μηρυκαστικών- Ο ρόλος του κτηνίατρου- Τα προβλήματα, οι ανάγκες, οι προκλήσεις»
thumbnail (2)

Ημερίδα με θέμα τις νόσους των μικρών μηρυκαστικών και των χοίρων καθώς και τις προτάσεις για την βελτίωση και την ασφάλεια της παραγωγής οργανώνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 10 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (Αίθουσα C), στη Θεσσαλονίκη ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.
«Είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να ενημερωθούμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ασφάλεια αλλά και την βελτίωση της κτηνοτροφικής παραγωγής, σε ό,τι αφορά χοίρους και μικρά μηρυκαστικά και παράλληλα να μοιραστούμε απόψεις και εμπειρίες που προκύπτουν απ’ την καθημερινή μας πρακτική», αναφέρει σε δήλωση της η Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη.
Στην ημερίδα που έχει ως τίτλο «Οι νόσοι χοίρων και μικρών μηρυκαστικών- Ο ρόλος του κτηνίατρου- Τα προβλήματα, οι ανάγκες, οι προκλήσεις» έχουν κληθεί και θα μιλήσουν οι:
Μπρόζος Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας και Μικρών Μηρυκαστικών τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ., με τίτλο της εισήγησης του «Παρεμβάσεις χαμηλού κόστους για την αύξηση της παραγωγικότητας των μικρών μηρυκαστικών».

Γιαδίνης Νεκτάριος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Παθολογίας Αναπαραγωγής Τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ, με τίτλο της εισήγησης του «Βελτίωση των παραγωγικών και υγειονομικών χαρακτηριστικών του γάλακτος των μικρών μηρυκαστικών»

Ελένη Τζήκα, DVM, PhD, Dipl ECPHM, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. : «Αφρικανική πανώλη του χοίρου»

Βασίλειος Παπατσίρος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Χοίρων, Τμήμα Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Αρχές και Εφαρμογές Μέτρων Βιοασφάλειας: Η σημασία του ανθρώπινου παράγοντα».

Ελένη Παυλίδου, DVM, MBA, Royal Institute of International Affairs, Chatham House Consultant, Μέλος της Επιτροπής Ενιαίας Υγείας του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, με τίτλο της εισήγησης της «Ενιαία Υγεία στην Ελλάδα. Εντοπισμός ενεργειών για την καλύτερη εφαρμογή της στον πραγματικό κόσμο».

επιστροφή