18/03/2016

Γενική Συνέλευση Παραρτήματος Π.Κ.Σ. Αττικής και Νησιών στις 3-4-2016.

gen. synΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ

Το Παράρτημα Αττικής και Νησιών του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00, στα Γραφεία του Π.Κ.Σ. (Λεφέβρ 4, Νέος Κόσμος) - ημερομηνία πρώτης κλήσης της ΓΣ η 20 Μαρτίου 2016, παρακαλούμε αγνοήστε την ημερομηνία αυτή - προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα:

α. Οργάνωση ημερίδας με θέμα την ενημέρωση των συναδέλφων γύρω από εργασιακά θέματα αναφορικά με τα παραγωγικά ζώα
β. Δημιουργία συστήματος εφημεριών στο Ν. Αττικής και στην υπόλοιπη χώρα.
γ. Συζήτηση γύρω από το καθεστώς λειτουργίας των κλινικών και ιατρείων τα οποία λειτουργούν σε 24ωρη βάση. Εάν πράγματι είναι ανοικτά 24 ώρες ή ανοίγουν κατόπιν κλήσης και εξέταση των σχέσεων εργασίας των κτηνιάτρων που εργάζονται εκεί (αμοιβές, νυχτερινά κλπ).
δ. Συζήτηση γύρω από τη Βάση Δεδομένων για τα microchip. Ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση και συζήτηση γύρω από τις ευθύνες που προκύπτουν από την παρούσα κατάσταση. Συζήτηση για τη στάση που θα κρατήσουν τα μέλη μας.
ε. Συζήτηση για την οργάνωση ημερίδας με θέμα τη κοστολόγηση των υπηρεσιών μας.
στ. Συζήτηση για τη δημιουργία Μητρώου Συνταγών στα σημεία λιανικής πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων για μικρά ζώα και παρέμβαση του Συλλόγου προς την Πολιτεία για το θέμα.
ζ. Ενεργοποίηση του ΠΚΣ προς την κατεύθυνση του ελέγχου των σημείων που παρανόμως διαθέτουν λιανικώς κτηνιατρικά φάρμακα (pet shop κ.α.) χωρίς άδεια.
η. Μητρώο εργοδοτών Κτηνιάτρων που έχουν άλλους κτηνιάτρους σαν υπαλλήλους και συνθήκες εργασίας αυτών.
θ. Παρέμβαση του Συλλόγου στους Δήμους με θέμα τα Προγράμματα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και την εφαρμογή αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡ/ΜΑΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΡ/ΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΛΕΜΠΕΚΟΓΛΟΥ
επιστροφή