16/03/2016

"Ακτινοπροστασία κατά τη χρήση κλασικών ακτινογραφικών συστημάτων στην Κτηνιατρική"

aktinoΑγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσααλονίκης και σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ;έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο «Ακτινοπροστασία κατά τη χρήση κλασικών ακτινογραφικών συστημάτων στην Κτηνιατρική».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες κτηνιάτρους, οι οποίοι ήδη λειτουργούν ή πρόκειται να εγκαταστήσουν στο ιατρείο τους, κλασικό σύστημα ακτινογράφησης για διαγνωστικούς σκοπούς (όχι σύνθετα συστήματα ιοντιζουσών ακτινοβολιών, όπως αξονικοί τομογράφοι, γ-κάμερες, κλπ), καθώς και σε κτηνιάτρους που ασχολούνται με την ακτινογράφηση των ζώων εκτός του ιατρείου τους (ιππικοί όμιλοι κλπ).

Το πρώτο σεμινάριo, πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2016 στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας στην Αγία Παρασκεύη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο link: http://diaviou.auth.gr/x-ray_vet_b

Ενημερώνουμε τα μέλη μας για την διεξαγωγή του σεμιναρίου, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική εγγραφή.
Η σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα (www.eeae.gr).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Κ.Σ.
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ



επιστροφή