03/03/2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ


Αθήνα, 03/03/16
Α.Π.1216
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με περίσσιο θράσος ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Κουρουπλής, δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα για τις κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων ότι «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό»…. Η ειρωνεία και το κακώς νοούμενο χιούμορ του κ. Κουρουπλή όχι απλά δεν γίνεται κατανοητό, αλλά εξοργίζει το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών – επιστημόνων, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης. Προφανώς, κ. Κουρουπλή, τώρα που τα ψέματα δεν μπορούν να καλυφθούν, το μόνο που σας έμεινε είναι οι προκλήσεις. Θα περιμέναμε, βέβαια, ιδιαίτερα από εσάς, τουλάχιστον να μην επιλέγατε φρασεολογία κοινωνικού ρατσισμού, αλλά όλα δείχνουν πως η καρέκλα αλλάζει τον άνθρωπο.

Ως Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, επιστήμονες που έχουμε δώσει όρκο να υπερασπιζόμαστε την Δημόσια Υγεία μέσω του ελέγχου των τροφίμων ζωικής προέλευσης, αλλά και την υγεία και ευζωία του ζωικού κεφαλαίου της χώρας, αντιλαμβανόμαστε ότι σε συνθήκες κρίσης το έργο μας είναι δυσκολότερο, αφού οι επιτήδειοι βρίσκουν πεδίο δράσης…

Για τον λόγο αυτό δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις δυναμικές κινητοποιήσεις μας για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα του κλάδου μας, αλλά και την προστασία του λαού από όσους λυμαίνονται την χώρα του.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθηνά Τραχήλη Άγγελος Σαντοριναίος
επιστροφή