10/01/2014

Διημερίδες Κλινικοεργαστηριακής Διαγνωστικής στο Ρέθυμνο στις 25&26 Ιανουαρίου και σε άλλες πόλεις μέσα στο 2014

diagnostikhimg Τα Επιστημονικά Σεμινάρια (διημερίδες) που διοργανώνει η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στην περιφέρεια κάθε χρόνο, είναι πλέον θεσμός.
Το 2014, θα αφιερωθεί στην Κλινικοεργαστηριακή Διαγνωστική. Πιο συγκεκριμένα, στη θεματολογία θα περιλαμβάνεται η Διαγνωστική Κυτταρολογία, η Διαγνωστική Αιματολογία και η Διάγνωση και Θεραπεία με αξιολόγηση των κλινικών και εργαστηριακών ευρημάτων (evidence based medicine).

Όπως και στο παρελθόν, η ΕΛΕΚΖΣ θα επιλέξει τους αρτιότερους χώρους για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων στους οποίους θα μπορείτε να διαμείνετε με εκπτωτικές τιμές.

Παίρνουμε το θάρρος να εκτιμήσουμε σαν θετικότατη τη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Θεωρούμε ότι τόσο οι ανάγκες σας όσο και η εκπαιδευτική μας προσπάθεια για την περαιτέρω επιμόρφωση, συναντήθηκαν στην ώρα τους και με επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε και πάλι στις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τα θέματα και τις ημερομηνίες για όλες τις πόλεις όπου θα γίνουν διημερίδες μέσα στο 2014, μπορείτε να τα δείτε εδώ.
επιστροφή