09/10/2023

Οι εργασίες του EERVC 2023 ολοκληρώθηκαν. Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν οι εκδηλώσεις του Π.Κ.Σ.

eervc2023 Άλλο ένα συνέδριο EERVC ολοκλήρωσε τις εργασίες του. Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και οι συζητήσεις κέρδισαν τον κτηνιατρικό κόσμο της Ανατολικής Ευρώπης. 


Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις στα πλαίσια του EERVC2023. Η πρώτη είχε ως θέμα "Management in Practice" και η δεύτερη βασικά στοιχεία της Κτηνιατροδικαστικής.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές, κ. Χάρο Θέμη και κ. Δούκα Δημήτρη, καθώς και την ομιλήτρια, κ. Καλαϊτζή Άρτεμις, που με τις πλήρεις, εμπεριστατωμένες και επιμορφωτικές εισηγήσεις τους υπήρξαν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο κτηνίατρο. 


xaros

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση με θέμα "Management in Practice" είχε κοινό και εκτός Ελλάδας, ενώ η εκδήλωση για την Κτηνιατροδικαστική πήρε επί της ουσίας χαρακτηριστικά ημερίδας με το κοινό να παραμένει για πολλές ώρες στον χώρο διαεξαγωγής, να μαθαίνει, αλλά και να συμμετέχει με την εμπειρία της καθημερινή πρακτικής.


 doukas













Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος θα συνεχίσει την πορεία που έχει εδώ και καιρό επιλέξει, σχεδιάζοντας εκδηλώσεις, αλλά και έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό ενημέρωσης και επιμόρφωσης όλων των κτηνιάτρων.


επιστροφή