05/03/2008

«Διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης για τα Σχέδια Βελτίωσης και τα Σχέδια Δράσης, από το ΓΕΩΤΕΕ»

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των γεωτεχνικών μελών του Επιμελητηρίου να επιμορφωθούν επί της σύνταξης Σχεδίων Βελτίωσης των Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων και Σχεδίων Δράσης για τους Νέους Αγρότες και στη συνέχεια να εγγραφούν στο Ειδικό Μητρώο Συντακτών Σχεδίων Βελτίωσης & Σχεδίων Δράσης που τηρεί το Επιμελητήριο, αποφάσισε τη διοργάνωση του 7ου Κύκλου σεμιναρίων επιμόρφωσης επί των προαναφερομένων αντικειμένων.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. «ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ», με βάση δε τον αρχικό προγραμματισμό, θα διεξαχθούν σε εκπαιδευτικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Σε περίπτωση που θα υπάρξουν ικανές σε αριθμό δηλώσεις συμμετοχής για τις υπόλοιπες πόλεις που αποτελούν έδρα παραρτήματος του Επιμελητηρίου (Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Μυτιλήνη), θα εξεταστεί η δυνατότητα διοργάνωσης σεμιναρίων και σε αυτές.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το ακριβές κόστος που θα απαιτείται για την παρακολούθησή του σεμιναρίου, τα εκπαιδευτικά κέντρα, καθώς και οι υπόλοιπες
λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίησή του, θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (www.geotee.gr).

Τα σεμινάρια προγραμματίζεται να διεξαχθούν εντός του Απριλίου του 2008, εφόσον ολοκληρωθεί από το ΥΠΑΑΤ το σχετικό θεσμικό πλαίσιο και εκδοθούν οι αναγκαίες κανονιστικές διατάξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα παραπάνω σεμινάρια, παρακαλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικά, με fax (2310/236308) ή με e-mail (info@geotee.gr) τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ στην Κ.Υ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., το αργότερο έως τις 14 Μαρτίου 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Πελαγία Σωτηριάδου ή τον κ. Σταμάτη Κωστάκη στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου: 2310/278817-8,
2310/236305 (εσωτ. 4).
επιστροφή