05/04/2022

Ειδική προσφορά του Prosvasis GO στα μέλη του Π.Κ.Σ.

etimologisiΑγαπητοί συνάδελφοι,

Από 01/11/2022 είναι υποχρεωτική η διαβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. απ' όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Tα νέα δεδομένα καθιστούν πλέον επιτακτική την χρήση εφαρμογής τιμολόγησης για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά τους κτηνίατρους.

Για αυτό το λόγο ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη του ειδική προσφορά από την εταιρεία πληροφορικής Prosvasis για την πιο ολοκληρωμένη λύση πιστοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης στον ιατρικό κλάδο, την εφαρμογή Prosvasis GO.

To Prosvasis GO είναι μία ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή μία μικρή επιχείρηση, μειώνοντας σημαντικά το κόστος και το χρόνο διεκπεραίωσης των καθημερινών εργασιών. Διευκολύνει την online διεκπεραίωση εργασιών όπως την έκδοση και αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων -αποδείξεων, την καταγραφή εσόδων και εξόδων, τη δημιουργία αναφορών, την οργάνωση εργασιών αλλά και διασφαλίζει την έγκαιρη και εύκολη εναρμόνιση με τις ιδιαίτερες υποχρεώσεις που προκύπτουν από την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ.

Η εφαρμογή Prosvasis GO λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή κινητό, tablet ή υπολογιστή με δυνατότητα πρόσβασης στον ίδιο λογαριασμό απεριόριστων χρηστών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της εφαρμογής που πραγματοποιήθηκε στα μέλη του Συλλόγου μας, η οποία είναι διαθέσιμη και στο YouTube.



Για να δηλώσετε ενδιαφέρον καθώς και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά και την εφαρμογή Prosvasis GO, πατήστε εδώ:


Prosvasis_Go

επιστροφή