12/10/2021

Στειρώσεις από το Δ.Ε.Ε.Κ. στον Δήμο Ευρωστίνης - Ξυλοκάστρου

δεεκ1

Το Σαββατοκύριακο, 9-10 Οκτωβρίου, το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, στειρώνοντας 64 αδέσποτα ζώα. Όλες οι κτηνιατρικές πράξεις έλαβαν χώρα σε κτηνιατρεία συναδέλφων της περιοχής ( κτηνιατρείο Ζαχαρή Άννας, Ελπίδας Μήτσουλα και Μαρίας Πάντου), τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά. 

Ευχαριστούμε, επίσης, τους συναδέλφους κτηνιάτρους, Γιάννη Πολυζώη, Παύλο Πέζαρο, Πέτρο Μπίσκα, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Ιωάννα Τραγούλια, Φραγκούλη Αθηνά, και τις βοηθούς τους, Χριστίνα Αγαθαγγελίδου και Άλκηστη Φασφαλή, καθώς και τις συναδέλφους  Γεωργία Τρικούπη και Αρχοντούλα Μοσχούλια,που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. δεεκ3 Ευχαριστούμε δε τους ανθρώπους που βοήθησαν στην περισυλλογή των ζώων και φυσικά, τη δημοτική αρχή, η οποία έδειξε εμπιστοσύνη και διάθεση συνεργασίας με το συλλογικό όργανο των κτηνιάτρων, τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο. 

Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων είναι ενεργό και με βαθιά φιλοζωικό αίσθημα και αφιλοκερδή διάθεση παρέχει τις υπηρεσίες του με γνώμονα την προστασία της υγείας και ευζωίας των ζώων και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

δεεκ2

δεεκ 4

δεεκ 5

επιστροφή