04/12/2020

WEBINAR: Φεντανύλη, Ρεμιφεντανύλη, Ετομιδάτη... τρία φάρμακα που μας έλειψαν

elekzs


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11.00-12.00: Φεντανύλη, ρεμιφεντανύλη, ετομιδάτη: Τρία φάρμακα που μας έλειψαν. Ιωάννης Σάββας
12.00-13.00: Ερωτήσεις και Απαντήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

· Τα μέλη του ΠΚΣ που είναι ενεργά μέλη της ΕΛΕΚΖΣ (τακτοποιημένη συνδρομή έτους 2020), δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή στο παραπάνω σύνδεσμο, αλλά θα λάβουν αυτόματα email με το σύνδεσμο παρακολούθησης του webinar (απαραίτητο προς αποφυγή διπλοεγγραφών!!!).

· Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email Πιστοποιητικό Συμμετοχή


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

Ιωάννης Σάββας

Αναπληρωτής Καθηγητής Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας, Αναλγησίας και Εντατικής Θεραπείας Κλινική Ζώων Συντροφιάς, Τμήμα Κτηνιατρικής. ΑΠΘ.
Ο Ιωάννης Σάββας αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., από όπου και πήρε το διδακτορικό δίπλωμά του στην Αναισθησιολογία. Μετεκπαιδεύτηκε στις Κτηνιατρικές Σχολές του Cornell (Η.Π.Α.), της Βιέννης (Αυστρία) και της Γάνδης (Βέλγιο). Είναι αναπληρωτής καθηγητής Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας, Αναλγησίας και Εντατικής Θεραπείας στη Μονάδα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Κλινική Ζώων Συντροφιάς, στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Ασχολείται ερευνητικά με τη λειτουργία του οισοφάγου και τη μελέτη της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας, την περιεγχειρητική αναλγησία, το σοκ, τη μελέτη της συσπαστικότητας του διαφράγματος κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας και την ανάπτυξη ατελεκτασίας του πνεύμονα κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας.
επιστροφή