27/11/2020

Webinar: «Η ασφάλεια των τροφίμων στην εποχή της πανδημίας COVID-19»

Webinar Food

Ένας από τους τομείς που αναμφίβολα δοκιμάζονται την εποχή της πανδημίας SARS-COV-2 είναι η ασφάλεια των τροφίμων και οι προφανείς επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. Ο κλάδος δημόσιας υγείας και τροφίμων της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Πανελληνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο διοργανώνει την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, στις 19:30, διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο (webinar) με θέμα «Η ασφάλεια των τροφίμων στην εποχή της πανδημίας COVID-19», όπου καλεσμένοι ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν τα μέτρα πρόληψης, τους κινδύνους, αλλά και τη διαχείρισή τους.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κτηνιάτρους, σε άλλους επιστήμονες που ασχολούνται με την ασφάλεια τροφίμων, καθώς και σε στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων.



Οι ομιλητές και τα θέματα που θα αναλύσουν είναι τα εξής:

Παναγιώτα Παπαδάκη, Προϊσταμένη Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής ΥΠΑΑΤ
«Μέτρα πρόληψης COVID 19 στα σφαγεία»

Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης,Προϊστάμενος Εργαστηρίων Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ
«Ιοί, τρόφιμα και η πανδημία COVID-19»

Δρ. Βασίλειος Τσουκαλάς, Fqt-Consulting -Τεχνικός σύμβουλος
«SARS-COV-2 (COVID-19) : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ»

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ
https://hvms.gr/webinars/

Η συμμετοχή είναι δωρεάν
επιστροφή