12/10/2020

Για τη συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του συναδέλφου Ταξιάρχου Κωνσταντίνου

201818114530429

Για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να παρέμβουμε και να υπερασπιστούμε συνάδελφο, μέλος του Π.Κ.Σ., που έπεσε θύμα συκοφαντικής δυσφήμισης από δήθεν φιλόζωη, κάτοικο της Στυλίδας. Ο λόγος για τον συνάδελφο, Ταξιάρχου Κωνσταντίνο, ο οποίος διατηρεί κτηνιατρείο στην περιοχή, έχει δε σύμβαση και με το Δήμο για τη στείρωση και τον εμβολιασμό των αδέσποτων σκύλων.

Ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες θίγουν την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική ακεραιότητα του συναδέλφου εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο συνάδελφος θεώρησε ορθό να μην ασχοληθεί με ανυπόστατες κατηγορίες και παραλογισμούς, όμως, είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη κυρία έχει σκοπό να θίξει την επαγγελματική του ακεραιότητα.

Επειδή, λοιπόν, η αδιαφορία του έδωσε άλλοθι στην εν λόγω κυρία και μεταφράστηκε ως αδυναμία είναι ώρα τόσο ο συνάδελφος όσο και ο Π.Κ.Σ. ως το συλλογικό όργανο των κτηνιάτρων να αντιδράσουμε από κοινού. Εδώ και καιρό έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους «ενδιαφερόμενους» ότι δεν είναι δυνατό να γίνονται επιτρεπτές τέτοιου είδους συμπεριφορές και εκβιασμοί. Η περίπτωση, λοιπόν, θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όπως της αντιστοιχεί.
Ως Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφο με όποιον τρόπο μπορούμε και μας αντιστοιχεί.
επιστροφή