26/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Κ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1767

Αθήνα, 26/11/19


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε ως Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος να δηλώσουμε τη στήριξη και συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και μέλος μας, Αθανάσιο Καραγιώργη, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κομοτηνή.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο συνάδελφος δέχεται μέσω δημοσιεύσεων σε μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό, ο οποίος καμία βάση δεν έχει με το έργο και την επαγγελματική του ηθική. Προκαλεί δε αλγεινή εντύπωση το ότι η σπίλωση του ονόματος του συναδέλφου βασίζεται στην ανακοίνωση παραρτήματος του Π.Κ.Σ. Θέλουμε να τονίσουμε ότι τα παραρτήματα του Π.Κ.Σ. ανά την Ελλάδα είναι αυτοκέφαλα και ανεξάρτητα. Δεσμεύονται από τις αποφάσεις του Π.Κ.Σ., δε δεσμεύουν, όμως, τα ίδια το Σύλλογο. Ο Π.Κ.Σ. κοινοποιεί τις απόψεις τους και τις αποφάσεις τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι της ασπάζεται.

Όπως αναφέρεται και στο καταστατικό μας, σκοπός του Π.ΚΣ. είναι μεταξύ άλλων και «…Η προστασία του κτηνιατρικού επαγγέλματος, η εξυπηρέτηση των επαγγελματικών, οικονομικών, κοινωνικών, ασφαλιστικών συμφερόντων των κτηνιάτρων, η συμπαράσταση και η βοήθεια για την επίλυση των επιστημονικών και λοιπών προβλημάτων τους». Οι αρχές λειτουργίας μας και η πρακτική μας, λοιπόν, είναι αυτές που αποδεικνύουν ότι στόχος μας είναι η υπεράσπιση των συναδέλφων και της κτηνιατρικής επιστήμης με στόχο τη διασφάλιση της υγείας και ευζωίας των ζώων και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Κ.Σ. Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Κ.Σ.
ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ

επιστροφή