23/02/2018

Στειρώσεις ζώων στην Πρέβεζα

Αθήνα, 23/02/18
ΑΠ: 1517



Προς: Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας
Κοινοποίηση: Δήμος Πρέβεζας



Θέμα: Στειρώσεις ζώων στην Πρέβεζα


Ως γνωστόν εδώ και αρκετά χρόνια ο ΠΚΣ έχει ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια να περιορίσει την διενέργεια παράνομων στειρώσεων ανά την επικράτεια από αλλοδαπούς κτηνιάτρους, αντιμετωπίζοντας την σθεναρή αντίδραση όχι μόνο ιδιωτών, αλλά και δημοσίων οργάνων. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία και η διαδικασία των στειρώσεων διακόπτεται εν τη γενέσει της.
Στην περίπτωση, όμως, της κ. Μάρθας Μπάκα, κατοίκου Πρεβέζης, λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης, η οποία δε διασταυρώθηκε, αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας κείμενο με το οποίο την καταγγέλλαμε ότι οργανώνει στειρώσεις δεσποζόμενων ζώων με αλλοδαπούς κτηνιάτρους. Το συγκεκριμένο κείμενο, όπως ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων από κτηνίατρους του νομού Πρεβέζης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Με το παρόν συνεπώς δηλώνουμε ευθαρσώς και με παρρησία, διότι το ήθος μας επιβάλλει όταν σφάλουμε να αποκαθιστούμε την αλήθεια, ότι ανακαλούμε το προγενέστερο κείμενο και ζητάμε συγγνώμη από την κυρία Μάρθα Μπάκα για την όποια ταλαιπωρία υπέστη.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α. ΤΡΑΧΗΛΗ Α. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ
επιστροφή