24/10/2006

Ημερίδα Δερματολογίας, 2 Δεκεμβρίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Κτηνιατρική Δερματολογική Εταιρεία (ΕΚΔΕ) με την ευκαιρία της ετήσιας Γ.Σ. που φέτος θα συνοδεύεται από αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για τους κτηνιάτρους μικρών ζώων και τους φοιτητές κτηνιατρικής, που θα γίνει το Σάββατο, 2/12/2006 (9 πμ μέχρι τις 6 μμ) στο αμφιθέατρο της Παθολογικής Κλινικής της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Θα ακολουθήσει ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., οι εκλογές και η σύσκεψη του νέου Δ.Σ. για την ανάδειξη προέδρου και των λοιπών μελών του.
Οι διαλέξεις συνίστανται στην παρουσίαση κλινικών περιστατικών με την ενεργό συμμετοχή των παρευρισκόμενων κτηνιάτρων. Ο ξένος ομιλητής θα είναι ο επίκουρος καθηγητής κ. C. Favrot που είναι διπλωματούχος δερματολόγος του αντίστοιχου ευρωπαϊκού κολλεγίου (Dip. ECVD). Στους Έλληνες ομιλητές περιλαμβάνονται τα μέλη της ΕΚΔΕ Α. Φ. Κουτίνας (καθηγητής, Dip. ECVD), Μ. Σαριδομιχελάκης (επικ. καθηγητής) και Μ. Παπαδογιαννάκης (επιμελητής της ΕΣΔΥ και κάτοχος του βρεττανικού certificate στη δερματολογία των μικρών ζώων). Μοναδικός χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία VIRBAC, γνωστή για τα δερματολογικά της προϊόντα.
Για όλα τα μέλη της ΕΚΔΕ που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, η ημερίδα αυτή είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη η εγγραφή της παρακολούθησης της ημερίδας ανέρχεται στα 30€ για τους κτηνιάτρους και στα 15€ για τους φοιτητές. Σε περίπτωση εγγραφής τους στην ΕΚΔΕ το παραπάνω ποσό θα καλύψει την εισφορά του έτους 2007.
Παρακαλούνται θερμά όλα τα μέλη της ΕΚΔΕ να συμμετάσχουν μαζικά στην εν λόγω ημερίδα και τις αρχιαιρεσίες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος της ΕΚΔΕ

Α. Φ. Κουτίνας, καθηγητής, Dip. ECVD
επιστροφή