09/03/2016

Ανακοίνωση για τις έκτακτες αναδρομικές εισφορές στο ΕΤΑΑ

IMG_0490
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 7/3/16, συνάντηση των εκπροσώπων των υγειονομικών έπειτα από κάλεσμα του Π.Φ.Σ. Στην συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να διατυπωθεί αίτημα προς την διοίκηση του ΕΤΑΑ για ορισμό δόσεων αποπληρωμής των αναδρομικών εισφορών. Μετά την συνεδρίαση της διοίκησης του ΕΤΑΑ ο ΠΚΣ θα ενημερώσει όλους τους συναδέλφους για την απόφαση.



Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου του Π.Φ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
Το θέμα των υπέρογκων εισφορών που στέλνονται σε όλους τους υγειονομικούς και ιδιαίτερα στους Φαρμακοποιούς συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που προκάλεσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου.
Από τη συζήτηση που κινήθηκε σε θετική κατεύθυνση , προέκυψε ότι τα ειδοποιητήρια που έχουν αποσταλεί δεν ισχύουν γιατί σε μεγάλο ποσοστό είναι λανθασμένα. Τα σωστά ειδοποιητήρια θα αναρτηθούν μετά τις 8 Μαρτίου. Επομένως οι Φαρμακοποιοί δεν πρέπει να τα λάβουν υπόψη τους. Ακόμη μετά από σχετική πρόταση του ΠΦΣ, φάνηκε ότι η διοίκηση του Ταμείου αντιμετωπίζει θετικά την ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών σε βάθος χρόνου χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ενημέρωση και για το θέμα αυτό.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Υγειονομικών κ. Ευστάθιος Τσούκαλος, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχ. Βλασταράκος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιος Κατσίκης, η πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου κ. Αθηνά Τραχήλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Συμβολαιογράφων Ελλάδος κ. Γεώργιος Ρούσκας και η εκπρόσωπος του Συλλόγου στο ΤΣΑΥ κ. Μάγδα Βουδούρη και από τον Π.Φ.Σ. ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, οι δύο Αντιπρόεδροι κ.κ. Απόστολος Βαλτάς και Ανδρέας Σοφιανόπουλος και τα μέλη κ.κ. Σεραφείμ Ζήκας και. Θανάσης Παπαθανάσης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
επιστροφή