12/02/2016

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ: ΕΡΓΑΤΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

panepisthmonikh

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτών και τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες τους και τονίζει: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Απευθύνουμε κάλεσμα στους άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, μισθωτούς κτηνίατρους να μπουν στον αγώνα. Έχουμε καθήκον και ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά. Ενιαία, συντονισμένη και με σαφές αντεργατικό πρόσιμο είναι και η επίθεση, που εξαπολύει τόσα χρόνια τώρα η άρχουσα τάξη, τα μονοπώλεια, οι αστικές κυβερνήσεις τους, η ΕΕ, οι υπόλοιπες λυκοσυμμαχίες τους και οι εξαγορασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, εναντίον μας, εναντίον των οικογενειών και των παιδιών μας.
Είναι αυτοί που παρασιτούν εις βάρος μας, που θησαυρίζουν από το αίμα μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους κτηνίατρους, που πλήττονται από αυτή την πολιτική να συστρατευθούν με την υπόλοιπη εργατική τάξη, με τη μικρομεσαία αγροτιά και να δώσουν αγωνιστικό παρόν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στις 11:00πμ στην Ομόνοια, ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό.
ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος.
Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
Δεν θα ανεχθούμε να ζούμε στην εξαθλίωση και στην ανέχεια.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Σήμερα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει στο επίκεντρό του την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Σε αυτό το δρόμο είμαστε διατεθειμένοι να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια και την επιστημονική μας γνώση, ώστε μαζί με τους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, με στόχο την κάλυψη των αναγκών του λαού σε ποιοτικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα. Αυτό το δρόμο έχουμε συμφέρον να βαδίσουμε όλοι εμείς, που βλέπουμε τη ζωή μας να καταστρέφεται από την ανεργία, την αναδουλειά, την ανασφάλεια, μαζί με την υπόλοιπη εργατική τάξη, με την αγωνιζόμενη μικρομεσαία αγροτιά, με τα φτωχά λαϊκά στρώματα συνολικά, που τίποτα δεν έχουν να περιμένουν από την καπιταλιστική ανάπτυξη, όποτε αυτή έρθει.


Όλοι στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στις 11:00πμ στην Ομόνοια.
Αν τολμήσουν να φέρουν το νόμο στη Βουλή απαντάμε με 48ωρη απεργία
επιστροφή