28/01/2016

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

αφισα
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Στα πλαίσια εφαρμογής των επιταγών των δανειστών και του μνημονίου, η κυβέρνηση προωθεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα είχε απομείνει στο ασφαλιστικό μας σύστημα, μετατρέποντας την ασφάλιση σε είδος πολυτελείας, εξωθώντας τους εργαζόμενους στην ιδιωτική ασφάλιση ή στην μαύρη εργασία. Κι αν, όπως οι ιθύνοντες παραδέχονται, αυτό είναι η αρχή και μια βάση διαλόγου με τους εταίρους, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει το τέλος.
Οι νέοι κανόνες είναι προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης και όχι στις ανάγκες των εργαζομένων, της κοινωνίας. Ο ανταποδοτικός χαρακτήρας της ασφάλισης, θα "αποδίδει" πλέον μόνο στα ταμεία των δανειστών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος το προηγούμενο χρονικό διάστημα μαζί με τους φορείς των υπολοίπων ελευθέρων επαγγελματιών συμμετέχουμε σε μια σειρά κινητοποιήσεων. Οι όποιες συναντήσεις έχουν γίνει με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης παραμένουν άκαρπες.
Είναι τώρα η ώρα που πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πρέπει να εναντιωθούμε
σε όσα ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Στις 4 Φλεβάρη συμμετέχουμε στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία και στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται σε όλη την Ελλάδα.
Κλείνουμε τα κτηνιατρεία μας, απεργούμε σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Προσυγκέντρωση στην Αθήνα, 10πμ πλ. Κοραή


Μπορούμε να τους σταματήσουμε!


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθηνά Τραχήλη








Υ.Γ. Παραθέτουμε έναν ενδειτικό πίνακα με τις μηνιαίες και ετήσιες ασφαλιστικές εισφορές . Προφανώς και σε αυτές έχουν να προστεθούν ξεχωριστά ο φόρος εισοδήματος, η εισφορά αλληλεγγύηης και ο φόρος επιτηδεύματος
PINAKAS PINAKAS 1






επιστροφή