15/05/2017

Απάντηση της Προέδρου του Π.Κ.Σ. σε καταγγελίες σχετικά με την γενική συνέλευση

τραχηλη
Αξιότιμοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες,


Η μέθοδος της λασπολογίας είναι γνωστή γιατί “πες, πες κάτι θα μείνει.”
Σχετικά με την γενική συνέλευση του ΠΚΣ σε e-mail που συνυπογράφω με τον γεν. γραμματέα του Π.Κ.Σ., κ. Άγγελο Σαντοριναίο, στις 30/03/2017, ενημερώνω το σύνολο των μελών της Δ.Ε. ότι εξαιτίας δικαστηρίου που θα γίνει στο Γύθειο στις 23/5 για υπόθεση του ΠΚΣ (παράνομη πώληση κτηνιατρικών φαρμάκων, παράνομοι εμβολιασμοί και σφράγιση διαβατηρίων) είναι αδύνατη η παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη στις 21/05. Για τον λόγο αυτό στο ίδιο μήνυμα ζητούσαμε την αλλαγή της τοποθεσίας και την μεταφορά της συνέλευσης στην Αθήνα. Στο συγκεκριμένο mail απάντησε ένα μέλος της Δ.Ε. προτείνοντας να μετατεθεί η ημερομηνία, ενώ λίγες μέρες αργότερα υπήρξε εκ νέου mail από άλλο μέλος για μεταφορά της τοποθεσίας… Αναμένοντας και την γνώμη των υπολοίπων στις 3/05/17 ξαναέστειλα mail με το ίδιο θέμα προσθέτοντας ότι ορίστηκε και η ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων (23/05) που έχουμε καταθέσει στο ΣτΕ για την βάση δεδομένων και ως εκ τούτου η 21η Μάη στην Αθήνα φαίνεται να είναι η μόνη δυνατή ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης. Επιπλέον, πρότεινα οι ενημερώσεις να γίνουν ηλεκτρονικά (μέσω e-mails) και όχι με επιστολές που κοστίζουν υπέρογκα χρηματικά ποσά στον Π.Κ.Σ.
Κατηγορούμαι ότι δεν επιθυμώ τις μαζικές διαδικασίες του Συλλόγου όταν στην πραγματικότητα εμμένω σε ημερομηνία πριν από δύο σημαντικές μάχες (δικαστήρια) και όταν η ίδια προσπαθώ εδώ και 1 μήνα και παραπάνω να πάρουμε από κοινού απόφαση και όχι κατά πλειοψηφία, όπως θα μου επέτρεπε η σύνθεση της Δ.Ε. Συνηθίζω να μην απαντώ στις τόσες ψευδείς κατηγορίες που κατά καιρούς μου προσάπτουν, παρόλα αυτά scripta manent.
Επιτέλους, όσοι φωνάζουν χωρίς κανένα κόστος και καμία ευθύνη ας σταματήσουν τουλάχιστον να γίνονται τόσο εριστικοί γιατί η αλήθεια πάντα επικρατεί

Η Πρόεδρος του ΠΚΣ
Αθηνά Τραχήλη
επιστροφή